Evaluaties

Rick, Beleidsadviseur bij min. van BZK: Ik ben Henk bijzonder dankbaar voor zijn rol bij mijn functieverandering. Toen ik vastzat wist Henk mij te overtuigen om te focussen op werk dat ik leuk zou vinden. Via een tussenstop ben ik nu op de plek waar ik mij het meest thuis voel. Overigens was ik eerst nogal sceptisch over coaching. Dankzij een leidinggevende ben ik destijds met Henk in contact gekomen. Met voor mij dit prettige resultaat dus.

Evelien, medewerkster bij een agentschap: Henk is een warme empatische persoonlijkheid met veel levenservaring. Dwingt van nature respect af. Ik had meteen het gevoel dat ik mezelf kon zijn.

Martin, directeur bij de Rijksoverheid:  Henk is een plezierige, open en authentieke man die zichzelf ook kwetsbaar durft op te stellen.

Anton, afdelingshoofd bij een gemeente:  Heel knap hoe Henk mij in een paar gesprekken enorm heeft geholpen. In een prettige vertrouwde en veilige sfeer heb ik veel over mezelf geleerd. Henk is vertrouwenwekkend, integer, slim, ervaren, vriendelijk en gepassioneerd.
Henk is een passende coach voor mensen met leidinggevende ervaring die behoefte hebben aan een vriendelijke maar wel duidelijke coach.

Els, beleidsmedewerkster bij een ministerie: Henk is een passende coach voor mensen die durven vertrouwen op een coach die snel tot de kern van de zaak komt. Mensen die niet bang zijn voor confronterende vragen.